2012.07.31.
20:33

Írta: t.t.t

Együtt minden könnyebb indítása

evészavarok.jpg

Motivációm megtartása a főbb indítója a blogomnak és az, hogy nem rendszerezettek a mindennapjaim, tehát sosem lehet tudni, hogy itt alszom-e ma ott vagy amott, de mindenképp szeretném ha látnám bárhonnan is de összefüggően, azt, hogy mit kell elérnem ahhoz,hogy úgy érezzem beleférek a bőrömbe....

Mint minden nő életében, aki felszedett már vala pár kilót annak nehéz rászánnia magát, hogy komolyan vegye a fogyókúrát. Eleinte az ember nem is von meg magától semmit, nem is ösztönzöttebb, hogy rendszeresen sportoljon, mert ugyanmár ez az egy-két kiló igazán mit sem számít. Majd kis idő elteltével leszez 5-6 kg, akkor hírtelen megijed akar változtatni, de nem sikerül jelentős változást meghoznia, majd ismételten feladja, mire csaknem 12 kg plusz lesz az a bizonyos 1-2kg.

Ekkor eljön a pillanat, hogy újból megpróbálkozik és neki leselkedik, hogy akkor most leadom.... Eltelik egy kis idő és le is megy 4 kg. Bűszke magára, a legcsodásabb nőnek érzi magát az utcán, majd megint hanyagolja, vagy legalábbis nem ugyanolyan intenzítással éli magát bele már a dologba mint az elején és ismét vissza jön 1-2 kg.

Hagyható ez?

Megálljt kell parancsolni! Innentől  kezdve ezt nem hagyhatom. 

Ezért indítottam ezt a blogot, hogy saját magamat és az esetlegese velem egy cipőben járó embereket is motiváljam, hiszen együtt minden könnyebb... BŰNÖzNI IS és edzeni is :)

Hajrá!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://konyebbe.blog.hu/api/trackback/id/tr74689279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tundikem 2012.09.27. 11:51:18

All You Can Move SportPass?
süti beállítások módosítása