2013.03.06.
12:48

Írta: silvye

perfect-body-23825-1309277363-4_1362415250.jpeg_482x700

Amikor a fent látható képet nézem, arra gondolok, hogy igen ilyen egy tökeltes női test. És, hogy nekem sosem lesz ilyen. De aztan valahol legbelül megszólal egy hang "ki mondta, hogy nem lehet?! Nem lesz könnyű, de nem lehetetlen!"

Az első dolog, amit rogton szeretnék leszogezni, egy nő nem attól lesz vonzo, hogy 0-as méretet hord. A kisugárzás a fontos. Tudom, hogy közhely és mindenki ezt mondja, de csak azért mert igaz! Rengeteg nő van, aki nem koplal, ha megkivan egy kis édesseget lelkiismeretfurdalás nelkul megeszi, és még is jól érze magat a bőrében.

Az én motivaciom alapja egyedül az, hogy jobban erezzem magam és ha tükörbe nézek, tettszen az amit látok. Nem másnak akarok megfelelni, nem más valaki miatt szeretnék a sullyomból leadni, csak is magam miatt! Azt hiszem ez a legfonosabb.

Nem dieta, hanem életmód!


Számomra a legjobban bevált módszer az, ha naponta többször eszem. Ez legalabb 5 alaklamat jelent naponta. Sajnos az edzes önmagaban keves, ha mellette nem figyelunk az étkezesre. Ha azt, hogy fogyni szeretnék ugy fogom fel, hogy csak par hétig ezt és ezt eszem, hogy cöokkenjen a sulyom, de majd ha elertem a célom, akkor visszaálhatok a megszokott taplalkozashoz, a fogyas nem lesz tartós. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://konyebbe.blog.hu/api/trackback/id/tr975116553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása